Ben je knapper als je zelfverzekerd bent?

Veel mensen vragen zich vaak af of je knapper word van zelfverzekerd zijn. De een zegt van wel, terwijl de ander zegt dat dat helemaal geen verschil gaat maken.

Zeker als je aan het daten bent of net in een relatie zit, wil je zo zelfverzekerd mogelijk over komen en dat ook daadwerkelijk zijn. Of deze theorie een fabeltje is of een feit, daar ga ik je in dit artikel veel meer over vertellen.

Ben je knapper als je zelfverzekerd bent?

Om je niet langer in spanning te houden hierover, ga ik je direct het antwoord geven waar je waarschijnlijk al heel erg lang op zit te wachten. Ben je knapper als je zelfverzekerd bent? Het antwoord op die vraag is ‘ja’. Waarom dit is en hoe dat komt, dat ga je allemaal hieronder lezen.

zelfverzekerd

 

Waarom maakt zelfverzekerd zijn knapper?

Ze zeggen weleens zijn zelfverzekerd zijn een hele mooie eigenschap is. De eigenschap word zelfs sexy genoemd. En dat klopt ook. Dat klinkt waarschijnlijk heel erg cliché, maar ik kan je verzekeren dat het echt zo is. Als je zelfverzekerd bent, dan straal je dat ook daadwerkelijk uit.

Wanneer je zelfverzekerd bent, dan accepteer je ook je eigenschappen die je minder mooi vindt aan jezelf. Je omarmt wat je mooi vindt aan jezelf en dat maakt je zelfverzekerd.Van zelfverzekerd zijn word je dus duidelijk knapper. Niet om dat je uiterlijk drastisch veranderd, maar omdat je heel erg gaat stralen. Zowel vanbinnen als vanbuiten.

Hoe word ik zelfverzekerd?

Je hebt tot nu toe kunnen lezen hoe belangrijk het is om zelfverzekerd te zijn en dat het daadwerkelijk iets met je doet. Hoewel er niks aan je uiterlijk veranderd, ga je wel uitstralen dat je zelfverzekerd bent en maakt je dat automatisch knapper en wellicht aantrekkelijker.

Toch is het nog steeds zo dat veel mensen erg onzeker zijn. Dit kan onzekerheid zijn over het uiterlijk of over bepaalde eigenschappen. Ik wil je op het hart drukken dat dit helemaal niet gek is. Ieder mens is onzeker. Ik kan me wel voorstellen dat je van die onzekerheid af wil. Je wil lekkerder in je vel zitten en het gevoel hebben dat jij de wereld aan kan. Ik kan je verzekeren, dat kan jij ook. Door deze onderstaande tips te volgen en hiermee te gaan oefenen, kan jij je wel degelijk zelfverzekerd gaan voelen.

Tip 1: Trek je favoriete outfit aan

Kleren maken de man en de vrouw. Het zal je verbazen hoeveel kleding kan doen voor een mens. Als je een outfit aantrekt waar jij je prettig in voelt, dan zal je al heel erg snel gaan merken dat je lekker in je vel gaat zitten. Trek vooral ook kleding aan die jij lekker vindt zitten en waar jij je comfortabel in voelt. Niets is zo vervelend als bijvoorbeeld een spijkerbroek die eigenlijk helemaal niet lekker zit. Op den duur zal je je ook zelfverzekerd gaan voelen. Je mag op een dag best wat tijd besteden aan je uiterlijk. Daar is helemaal niks mis mee.

zelfverzekerd

 

Tip 2: Werk aan je houding

Het is algemeen bekend dat een zelfverzekerde houding aannemen, je ook daadwerkelijk zelfverzekerd zal laten voelen. Als je onzeker bent heb je al heel erg snel de neiging om in elkaar te zakken en je schouders te laten hangen. Hierdoor zal je je veel onzekerder en slechter gaan voelen.

Hoe rot je je misschien ook voelt, probeer lekker rechtop te gaan lopen en zitten. Borst vooruit, schouders ontspannen en kin omhoog. Zodra jij een zelfverzekerde houding gaat aannemen en hier een beetje mee gaat oefenen, zal je zien dat dit een duidelijk verschil gaat maken.

Tip 3: Accepteer je ‘gebreken’

Ieder mens heeft bepaalde eigenschappen waar hij of zij niet blij mee is. Dat kan zowel om je uiterlijk als om je innerlijk gaan. Ook dat is heel erg normaal. We zijn en blijven mensen die soms hoge eisen aan zichzelf stellen. Door die hoge eisen zal je je alleen maar meer onzekerder gaan voelen. Hoe makkelijk het ook gezegd is, het is toch heel erg belangrijk om je gebreken te accepteren.

Omarm het juist en kijk vooral naar je sterkte punten, want die heb jij absoluut. Wat vindt jij mooi aan jezelf? Wat kan jij heel erg goed? Ga daar lekker mee aan de slag.

 

Blijvend Zelfvertrouwen

Zelfverzekerder worden is mogelijk, maar het is niet iets wat je in een dag hebt geleerd. Sterker nog, het kan heel erg lastig zijn om dit in je eentje te doen. Gelukkig kan jij hele goede hulp krijgen bij het genereren van meer zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen. Voor deze goede hulp moet je bij de onlinecursus Blijvend Zelfvertrouwen zijn.

Blijvend Zelfvertrouwen is een onlinecursus die gericht is op het krijgen van meer zelfvertrouwen en je zelfverzekerder voelen. Door te werken aan deze punten, ga jij gelukkiger door het leven en verdwijnt de onzekerheid als sneeuw voor de zon.

De cursus is volledig online, wat heel erg fijn is. De cursus is te volgen vanuit huis en kan op elk moment van de dag gevolgd worden. Dat maakt dat het erg geschikt is om naast je fulltimebaan of studie te doen. In de cursus leer je aan de hand van videotrainingen hoe jij je zelfvertrouwen kan vergroten.

Naast de videotrainingen, krijg jij iedere week effectieve praktijkopdrachten opgegeven. Door aan de slag te gaan met deze opdrachten, zal jij heel erg snel gaan merken dat je lekkerder in je veel gaat zitten en je je zelfverzekerder gaat voelen. Mocht jij effectieve hulp zoeken van professionals, dan is de onlinecursus Blijvend Zelfvertrouwen een hele goede keuze voor jou.

Conclusie

We zijn dit artikel begonnen met de vraag of je knapper word als je zelfverzekerd bent. Het antwoord op die vraag is ‘ja’. Doordat je van zowel binnen als buiten gaat stralen, ga jij er aantrekkelijker uitzien. Het heeft niks met het uiterlijk te maken, maar met wat jij uitstraalt. Wil jij zelfverzekerder worden? Dan vindt je in het artikel handige tips waar jij mee kan oefenen.

zelfverzekerd

Wil jij wat hulp bij je zelfverzekerder voelen? Volg dan de onlinecursus Blijvend Zelfvertrouwen, en leer doormiddel van videotrainingen en praktijkopdrachten hoe jij kan dealen met je onzekerheid en lekkerder in je vel kan gaan zitten.

Leave a Comment