Zelfvertrouwen is aangetast

zelfvertrouwen is aangetastDe kans is groot dat je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je zelfvertrouwen is  aangetast. Het kan zijn dat je gewoon verkeerd bent opgevoed en nooit hebt geleerd hoe je zelfverzekerd moet zijn of omdat je gepest bent op school.

Veel kinderen worden op jonge leeftijd gepest waardoor ze nu geen zelfvertrouwen meer hebben. Gelukkig is het nog niet te laat en kun jij nog steeds zelfvertrouwen ontwikkelen zodat je gelooft in jezelf en weer zelfverzekerd door het leven gaat. In deze blog ga ik je daarmee helpen.

 

Jouw zelfvertrouwen is aangetast?

 

Ben je nu regelmatig onzeker? Dan is je zelfvertrouwen niet wat het moet zijn. Je denkt dat je het allemaal niet kan en dat alles wat je doet fout is. Om je zelfvertrouwen terug te winnen moet je dingen anders gaan doen.

Er zijn een aantal dingen die je nu zelf doet waardoor je zelfvertrouwen niet verbetert. Je blijft geloven dat je niet goed genoeg bent en je blijft geloven dat jij het gewoon allemaal niet kan.

De eerste stap voor meer zelfvertrouwen is je mindset veranderen.

 

Mindset veranderen

 

zelfvertrouwen is aaangetast

 

Jouw zelfvertouwen is aangetast en om dat weer terug te winnen gaan we beginnen met je mindset te veranderen.

Het lijkt misschien onschuldig maar je mindset bepaald voor het grootste gedeelte hoe jij je voelt. Voordat je weer vertrouwen kunt hebben in jezelf moet je er eerst voor zorgen dat jij je goed voelt met jezelf.

Er zijn verschillende tips en oefeningen die je helpen je zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Ook wij helpen je daarbij. Lees daarom onze 13 oefeningen voor meer zelfvertrouwen

Je mindset veranderen is lastig. Helemaal als je zelfvertrouwen is aangetast. Je hebt veel nare ervaringen meegemaakt en je bent gaan geloven dat jij niet goed genoeg bent.

Daarom is het belangrijk dat je vanaf nu de uitdaging met jezelf aangaat. Probeer elke dag een nieuwe uitdaging op te zoeken en doe 100% je best om te slagen.

Het is makkelijker als je eerst begint met iets eenvoudigs zodat je jezelf niet meteen voor het blok zet.

Wat je zou kunnen doen is bijvoorbeeld een onbekende aanspreken en vragen of je hem of haar kan helpen. Het lijkt misschien alsof dat je niet gaat helpen.

Maar de dankbaarheid die je krijgt is heel goed voor je zelfvertrouwen.

Ook is luisteren naar audiobook van succesvolle mensen een goed middel om direct meer zelfvertrouwen te krijgen. De mindset die zij hebben, dragen ze meestal over aan de luisteraar. Ze willen graag dat jij veranderd.

 

Ga weer geloven in jezelf

 

De meeste mensen doen nog geen 10% van waar ze toe in staat zijn omdat in onze wereld alles zo komt aanwaaien. Alles wordt voor je gedaan en er wordt goed voor je gezorgd.

Als er dingen zijn die jij eng of moeilijk vindt om te doen, wordt het nu tijd dat je elke dag een van die dingen gaat doen.  Zo leer je hoe je moet vechten voor wat je wil. Vooral als je zelfvertrouwen  is aangetast, gaat dit je helpen om meer in jezelf te geloven.

Alle resultaten die je tot nu toe behaald hebt zie je terug in hoe jij je voelt. Als jij je acties gaat veranderen, veranderen ook je resultaten.

Er zijn maar weinig mensen die zichzelf uitdagen. Alleen al dat jij naar deze website bent gekomen betekent dat jij wel wil veranderen. Je bent dus al een stap voor op de menigte.

Als je nog niet wist dat je veel meer kan dan je nu laat zien, wil ik je aanraden om direct een moeilijkheid te vinden en er mee aan de slag te gaan.

Durf jij niet die leuke jongen of meid aan te spreken omdat je bang bent om gekwetst te worden? Ga dan vandaag nog het gesprek aan.

Ja, je kunt alsnog afgewezen worden. Maar als je deze stappen niet gaat nemen gaat er ook niets veranderen.

Hoe vaker jij jezelf uitdaagt hoe sterker je wordt. Uiteindelijk straal je van zelfvertrouwen en worden de dingen waar je vroeger moeite mee had ineens makkelijk.

Meer zelfvertrouwen krijgen is gewoon een kwestie van doen. Je begint onderaan en bouwt het langzaam op.

Omdat je zelfvertrouwen nu is aangetast is het wel extra moeilijk. Maar aan de andere kant is het ook nog leerzamer en kun je nog meer trots zijn op jezelf.

Van een aangetast zelfvertrouwen naar zelfverzekerd en geloven in jezelf

 

zelfvertrouwen is aangetast

 

Ben jij klaar om je leven te veranderen en er alles aan te doen om meer zelfvertrouwen te krijgen. De tijd van je aangetaste zelfvertrouwen heeft nu wel lang genoeg geduurd toch?

Wil jij vol zelfvertrouwen door het leven en je niet meer druk maken of je wel goed genoeg bent?

Ja, het is even moeilijk in het begin maar het wordt steeds makkelijker. Jij hebt zelf de touwtjes in handen en je kunt ervan maken wat je wil.

Je kunt zelf bepalen hoe snel je aan de slag gaat en welke uitdagingen je wel en niet aangaat. Het is wel de bedoeling dat je niet in je comfortabele zone blijft.

De uitdagingen die je aangaat moeten groot genoeg zijn dat jij je even ongemakkelijk voelt. Alleen zo kun je groeien en met meer zelfvertrouwen door het leven gaan en dat is precies wat jij nodig hebt toch?

Je weet nu wat ervoor nodig is om je zelfvertrouwen terug te krijgen. Je weet dat je uit je comfortabele zone moet stappen en uitdagingen moet gaan opzoeken.

Jouw zelfvertrouwen is aangetast en daar wil je nu toch verandering in aanbrengen?

Toch kan het nog steeds erg lastig zijn om uit te zoeken welke uitdagingen wel en welke niet. Daarom hebben wij voor jou het perfecte boek gevonden die je als handleiding kan gebruiken, zodat jij niet per ongeluk de verkeerde stappen zet of hoeft te twijfelen of je het wel goed doet.

Als jij vandaag nog aan de slag wil en geen last meer wil hebben van een aangetast zelfvertrouwen ga dan direct naar de pagina hieronder om het boek aan te schaffen. Het is een kleine investering in jezelf maar je hoeft dan niet meer na te denken over de stappen die je moet zetten om je zelfvertrouwen terug te winnen.

Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de opdrachten uitvoeren.

 

Neem eindelijk afscheid van je onzekerheid.

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment