Date, maar geen zelfvertrouwen? Zo pak je dat aan.

Meer Zelfvertrouwen tijdens je eerste date? Zo pak je dat aan.

Wil je meer zelfvertrouwen tijdens je eerste date? Je bent een super leuke dame tegen het lijf gelopen in de supermarkt. In deze ontmoeting heb je het lef getoond om haar mee op date te vragen. Je voelt je een rijk man, maar aan de andere kant ook wel wat ongemakkelijk omdat je graag wil voldoen aan haar verwachtingen.

 

De aanloop naar je eerste date vind je natuurlijk hartstikke spannend. Er gieren allerlei emoties door je lichaam. Maar weet je? Je bent niet de enigste! Want de eerste date is voor iedereen spannend. Je bent zenuwachtig, en voelt je anders dan normaal. Je moet namelijk buiten je comfortzone treden. Het is namelijk immers zo, dat je maar één keer de eerste indruk van jezelf aan deze leuke vrouw kan overbrengen. Deze eerste date kan daarom aanvoelen als een soort sollicitatiegesprek.

Help?! Hoe ga ik het gesprek beginnen, straks vindt ze me helemaal niet leuk, of wat als ik het verknal? Allemaal hele normale zaken die jij jezelf afvraagt. Maar onthoudt; zelfvertrouwen is sexy! Zorg er daarom ook voor dat jij je zenuwen de baas bent, anders kan het je maar zo overkomen dat je eerste date met haar uitdraait op een fiasco. En dit is precies wat jij niet wil! Je hebt jezelf al als een man gedragen, en initiatief getoond toen je haar mee op date te vroeg. Daarom is het belangrijk dat je dit volhoudt en zelfvertrouwen uitstraalt tijdens je date, ook al voelt het anders.

 

Zelfvertrouwen en zelfverzekerd zijn

 

Zelfvertrouwen is iets wat niet iedereen heeft op dit punt, en dat is niets om je voor te schamen. De één gaat het wat makkelijker af, en de ander moet er meer moeite voor doen. Als je niet zoveel zelfvertrouwen hebt, dan zou je jezelf op verschillende manieren ervan kunnen verzekeren dat je in ieder geval gespreksstof hebt. Wees hierin creatief.

 

Tegenwoordig, anno 2018, hebben de meeste mensen Facebook. Zoek haar op en scrol een beetje door haar profiel heen, zodat je een idee krijgt waar haar interesses liggen. Als je dus even de moeite neemt om haar profielpagina in te kijken, heb je vervolgens op de eerste date nooit, tot geen last van lange ongemakkelijke stiltes. Op deze manier kan je het gesprek kan begeleiden en laat je je date zien dat jij dit heel goed kunt. Zelfvertrouwen is sexy! Want je wil waarschijnlijk een sprong in het diepe wagen met deze leuke dame, anders had je niet de kans aangepakt om haar mee op date te vragen.

 

Een gezonde dosis onzekerheid is niet erg

 

Zij hoeft niet te weten dat jij een gezonde dosis onzekerheid voelt. Want stiekem, ook al denk je van niet, heeft zij, en voelt zij diezelfde dosis ook. Zorg er voor dat je haar aan het lachen maakt, dat je laat zien dat je ondanks dezelfde zenuwen humor hebt.

Een vrouw in het algemeen, zoekt een man die in de basis, stabiel in het leven staat. Die haar bij haar hand neemt en haar geruststelt. Een man die het initiatief neemt, maar haar ook aan het lachen maakt. Een man die haar laat zien dat hij in elke situatie zijn gevoelens de baas kan zijn.

Jij kan deze man voor haar zijn! Zorg dat jij je zelfvertrouwen uitstraalt aan haar. Begin op de eerste date, met een vriendelijke, maar ingehouden glimlach. Neem haar jas aan, en schuif haar stoel aan. Ze heeft waarschijnlijk verschillende outfits aangetrokken om er voor jou mooi uit te zien vanavond. Complimenteer haar daarom met het feit dat ze er mooi uitziet. Je laat zien dat je die moeite waardeert. Je bent ondertussen ook nog eens je zelfvertrouwen aan het opbouwen. Want je merkt aan haar dat ze zich zonder pardon door jou laat begeleiden op deze avond. Je vangt dus twee vliegen in één klap!

Langzaam aan voel je nu dat je zenuwen steeds meer plaats gaan maken voor zelfvertrouwen. Je geeft haar het gevoel dat ze nu met een echte gentlemen in het restaurant zit.

 

Voorbereiding is het halve werk

 

Omdat je voorheen al een kijkje op haar profielpagina gedaan hebt via Facebook, weet je het gesprek volledig te sturen naar wat zij interessant vindt, op de momenten dat er misschien even een kleine stilte valt. Maar onthoudt ook goed, dat een kleine stilte niet per definitie ongemakkelijk hoeft te zijn. Het kan ook heerlijk zijn, om zonder woorden te genieten van elkaars aanwezigheid tijdens een hapje en een drankje.

Elke vrouw, ook deze super leuke date, vindt het fijn dat als je naar haar luistert. Probeer daarom zoveel mogelijk haar de aandacht te geven die ze verdient. Wat jij hebt haar nota bene zelf uitgekozen om mee op date te nemen. Een echte man hoeft niet perse te vertellen hoe goed hij is of hoe stoer hij is. Ze vindt jou al stoer omdat je hier bent met haar. Tijdens deze eerste date richt je jou aandacht dus volledig op haar. Je geeft haar daardoor het gevoel dat ze alleen met jou, in dit bomvolle restaurant zit.

 

Overwin je onzekerheid met deze cursus

 

Mocht je nou toch heel zenuwachtig zijn, en weinig zelfvertrouwen hebben voor deze date, dan kan je jezelf altijd toespreken in de spiegel. Boost jezelf met positieve energie! Er zijn natuurlijk 1002 mogelijkheden om jezelf bij elkaar te rapen en er een fantastische date van te maken. Maar onthoudt: een vrouw houdt ervan als jij de leiding neemt! Het is jouw plicht, om er voor haar een onvergetelijke avond van maken, waarbij je een super goede indruk gemaakt hebt. Maar mocht het desondanks deze tips toch niet lukken, om welke reden dan ook, dan kan je ook een kleine online cursus volgen.

Je kan  handige tips en tricks in handen krijgen om te leren om te gaan met bijvoorbeeld zelfvertrouwen. De cursus leert je omgaan met, voor jou moeilijke situaties waarin je weinig zelfvertrouwen hebt. De cursus leert je ook om in jezelf te geloven. Heel handig. Want als jij niet in jezelf gelooft, kan je een ander ook niet in jou doen laten geloven. De cursus leert je je innerlijke kracht naar boven te halen, en al met al een mooi mens te maken die zelfvertrouwen uitstraalt en in zichzelf gelooft.

Leave a Comment